Lediga Volontära Uppdrag Under Stockholms Filmfestival Junior

Stockholms filmfestival Junior har sedan 2000 erbjudit kvalitetsfilm och filmupplevelser för barn och unga mellan 6-19 år. 2018 pågår Stockholms filmfestival Junior mellan 16 - 21 april, men festivalen pågår egentligen hela året med Filmverkstäder, kortfilmstävlingar och avslutas med en gratis filmfestival för alla barn och unga i april.

Inför 2018 års festival söker vi engagerade praktikanter och volontärer till olika ansvarsområden. Önskvärd medverkan under perioden varierar och sker efter överenskommelse från januari till april 2018.

Observera att alla tjänster är på ideell basis om inget annat anges.

Biografansvariga och volontärer
Under festivalveckan mellan 16 och 21 april söker vi biografansvariga samt biografvolontärer. Som biografansvarig har du övergripande ansvar för att arbetet flyter på så smidigt som möjligt och som biografvolontär hjälper du till på biografen, tar emot besökarna och du får även chansen att se filmerna. Ideellt arbete som sker i februari/mars och april.

Dubbning
Vi söker dig som är en engagerad dubbare eller skådespelare för live-dubbning av film. På filmfestivalen visas aktuell film som sällan når den vanliga repertoaren. Filmerna som visas är indelade i olika kategorier och riktar sig till barn och unga från 6-19 år. Samtliga filmer som visas, förutom de svenska, har engelsk text. Filmerna som riktar sig till de yngre barnen live-dubbas till svenska direkt i salongen.

Vi söker nu personer som är intresserade av att vara en del av denna dubbning. Majoriteten av de filmer som ska dubbas på årets festival är FRANSKA, TYSKA, NEDERLÄNDSKA och ENGELSKA.

Såväl god förståelse för ett flertal av dessa språk och erfarenhet av liknande arbete är meriterande men alla ansökningar övervägs. Ideellt arbete som sker mellan mars/april.

Observera att alla tjänster är på ideell basis om inget annat anges.

Stockholms filmfestival Junior har arbetat för att uppmuntra filmintresse samt filmskapande bland barn och unga sedan 2000. Läs mer om Stockholms filmfestival Junior på www.stockholmfilmfestival.se/sv/junior/2017


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb