Hus sökes till filminspelning

Hej!

Meta Spark och Kärnfilm AB producerar nu en långfilm baserad på en novell av John Ajvide Lindqvist, vid namnet Gräns.

Filmen kommer ha biopremiär hösten 2018 och kommer även visas på SVT.

Vi är på jakt efter ett hus att hyra till inspelningen, någonstans i Västra Götalands län. Det vi söker är ett hus i skogen som kan vara en gård eller ett större sommarhus. Det ska vara omringat av skog som om det är ett sista tecken på civilisation innan naturen tar över, även sjö och ängar kan vara intressant. Det viktiga är att huset ligger isolerat och alltså inte ligger tätt intill andra hus, man ska inte kunna se mer än högst ett annat hus från tomten.
Det är ett trähus eller kanske ett gammalt tegelhus. Viktigt att huset inte är nyrenoverat, inte vitt och gärna med en äldre inredning och tapeter. Helst byggt före 1975.
Huset har flera år på nacken men det är inte förfallet eller sunkigt. Här kan man bo bekvämt även om det inte är lyxigt. Det har en känsla av en liten villa eller ett större fritidshus.
Huset har minst tre rum plus ett relativt stort kök så att två personer kan bo bekvämt in i den. Det är ett plus om huset inte är allt för lågt i taket. Det är viktigt att vardagsrummet är luftigt och stort nog så att det finns plats till t.ex TV och Soffa och hang-out etc.
Huset ligger på en tomt som har plats till även en friggebod på ca.25 Kvm som ideellt kan synas från huset.
Ideellt sett finns det ett till hus som granne som man kanske kan ana från tomten. Detta grannhus har lite av samma stil som Tinas hus men helst större och fräschare.

Se även referens bilderna i annonsen.

Synopsis om filmen:

Tina jobbar vid tullen och är omänskligt duktig på att få fast smugglare. Inte en enda gång har hon tagit fel, förrän idag. Tina har plockat fram en man som hennes instinkt säger har något att dölja men hittar ingenting på honom. Mannen släpps igenom men Tina kan inte sluta tänka på honom. Så när han kommer nästa gång plockar hon in honom på nytt. Det hon upptäcker då förändrar hennes liv.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb